1 Haziran 2009 Pazartesi

Bellona yatak fiyatlari listesi


Havaların da ısınmasıyla birlikte evlerini yenilemek isteyen pek çok kişi mobilyalara, özellikle de Bellona yatak fiyatlarına yönelik araştırma yapmaya  başaladı. Bir çok mobilya da olduğu gibi yataklarda da son dönemlerde ciddi indirimler bir çoğumuzun dikkatini çekenler arasında yer alıyor. Bellona’da diğer firmalar gibi bu alanlardaki indirimleriyle tüketicinin yüzünü güldürüyor.


Bu indimlerin nedenleri sadece yazın gelmesi değil aynı zamanda son dönemlerdeki kdv ve ötv indirimleri olarak biliniyor. Bellona yatak modelleri kampanya lar ile gayet ucuz fiyatlara temin edilebiliyor. Eğer sizlerde mobilyalarızı yenilemeyi düşünüyorsanız şuan Bellona gibi pek çok firmanın fiyat listelerini tekrar gözden geçirmenizi öneririrm. Çünkü 5 – 6 ay önceki rakamlardan çok daha düşükleriyle karşılaşmanız mümkün gibi duruyor.


Yatak alırken fiyatın yanında dikkat edilmesi gereken şeyler de var aslında. Alacağınız ürünün ergonomisi sağlık açından büyük önem taşıyor. 2009 Bellona Yatak Modelleri açısından bunlar gerçekten dikkat edilen konular arasında yer bulmuş durumda. Hemen hemen lider pek çok firma zaten bu özellikleri ile ön plana çıkıyor. Eğer daha uygun fiyatlı, bir diğer deyişle pek de popüler olmayan bir markanın yatağını almaya karar verirseniz de bunları göz önüne almayı ihmal etmeyin derim.

0 yorum: