25 Mayıs 2009 Pazartesi

Çeşitli ürün fiyat ve modelleri

Sizlere güzel tavsiyelerde bulunmak adına yaptığım araştırmalar sonucu geniş bir bilgi arşivine ulaştığımı bildirmek isterim. tabikide bu bilgileri bir süzgeçten geçirmeden sizlerle paylaşmak doğru olmayacağından bir önce inceleme sonucunda sizlere çeşitli tavsiyeler ve bilgi paylaşımında bulunacağız.

araştımalarım sırasında yardım aldığım www.modelfiyatlar.com sitesini de sizlere tanıtmak istiyorum.bilgi düzenlme sırasında çok faydasını gördüm sizlere önermek istedim

Yep yeni tavsiyelerde görüşmek üzere.

3 Mayıs 2009 Pazar

Kampanyadaki klima fiyatları

Sıcaklar da bastırınca arananlardan biri de klimalar oldu. Bugünlerde pek çok firmaını bu ürünler indirim yaptığını görüyoruz. Krize ramen yapılan uygun ödeme koşullarına sahip bu kampanyalar tüketicinin yüzünü güldürüyor.


Yaz aylarının iyice etkisini göstermesini beklemeden bir klima sahibi olmak istiyorsanız bu ucuz klimaları kaçırmayın derim. İlerleyen günlerde klima fiyatlarının artma olasılığı bir hayli fazla gibi duruyor.


Tabi bir klima almadan önce bunların dışında göz önüne almanız gerekenler de var. Teknik servis desteği, kolay kurulum bunlardan bazıları.